Zahvalnica Ministarstva prosvjete profesorici Vujičić

 

             U petak, 12. juna 2020. završena je nastavna 2019/20, godina, kao i projekat ministarstva prosvjete  #UciDoma.  Na svečanosti u podgoričkom hotelu "Hilton", povodom završetka projekta, ministar prosvjete dodjelio je zahvalnice profesorima koji su glavni nosioci ovog projekta, nastavnicima koji su stajali ispred kamera i snimali časove.

          Ponosni smo što je Dušanka Vujičić, profesorica naše škole, učestvovala u ovom projektu. Učenici četvrtih razreda širom Crne Gore upoznali su učiteljicu Dudu, kroz odlično održane časove matematike.

          O priznanju i projektu učiteljica Duda je rekla:

-Lijep je osjećaj primiti zahvalnicu od države za nešto što ste radili, ali ipak, prava nagrada dolazi kroz nebrojene poruke đaka četvrtaka i njihovih roditelja, kroz riječi zahvalnosti i priznanja za odlično održane časove. Puno vam je srce kad vam jedna mama kaže da je njeno dijete uz vas zavoljelo matematiku, kad ti neka baka kaže da je i ona gledala svaki tvoj čas ili te neki đak četvrtak zaustavi na ulici i zamoli da se slikate. To su najveća priznanja i dokazi da dobro radite svoj posao.

             Scan 20200612         

                         Scan 20200612 2        viber slika 2020 06 13 19 49 00

Picture12